Nyhed

Søndagens svenske Sikre opgør fra Allsvenskan…

De skandinaviske ligaer er i gang igen og derfor har vi selvfølgelig nørdet i disse, mens vi venter på at de øvrige europæiske ligaer får skudt sig selv i gang – men det er tæt på.

Kalmar – Hammarby = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med brug af PayPal

Kalmar slider noget i det i denne sæson. Starten sendte ellers glimrende signaler, men nu virker de til at være faldet fuldstændigt fra hinanden. De seneste 5 kampe har alle givet rene nederlag.

Det er både ude og hjemme det sejler. Når man kun kan opnå en score på 2-9 i 5 kampe, så ligger der et kæmpe arbejde og venter. Men dagens gæster venter helt klart ikke på noget – så det bliver ikke i dette opgør de henter point.

*

Hammarby er Allsvenskans mest formstærke mandskab i denne periode, med kun et enkelt nederlag i deres seneste 5 kampe. Det er de seneste 4 der er vundet og det har været mod hold i samme forfatning som dagens hjemmehold eller bedre.

Selv om Hammarby spiller på udebane, så er de bare så meget bedre end hjemmeholdet. Bare de 2 holds indbyrdes for fortæller at der er mindst et niveaus forskel. Vi er slet ikke i tvivl om en udesejr.

Kalmar – Hammarby = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med brug af PayPal

To Top