Frække

Søndagens svenske “Frækkert” på BN…

Også i dagens kategori “Frækkerten” har vi været hos det svenske broderfolk og hente, hvor vi har en rigtig god fidus til sidste års overraskelse i både Allsvenskan og internationalt.

Östersunds – Djurgården = 1 = Odds 2,00
Her får DU kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde i forvejen…

Östersunds var med på den helt store scene i sidste sæson, med deres deltagelse i Europa League. Her gjorde de mere end god figur og slog hold som Hertha Berlin og spillede remis med hhv. Dyn. Kiev og Ath. Bilbao.

Så det er bestemt et mandskab der har niveau og vi er på redaktionen overbeviste o, at de stadig er sultne og stadig har et koncept der fungerer. Et par spillere er kommet til, så holdet er ikke blevet svækket.

*

Djurgården er et af de mandskaber der plejer at slutte i den gode ende af Allsvenskan og sluttede da også som nr. 3, efter sidste sæson. Det var 2 pladser og 3. point bedre end dagens hjemmehold, som de dog tabte til her på Jamtkraft Arena i fjor.

Djurgården har haft en god optakt, så det bliver helt sikkert et seværdigt opgør set ud fra et svensk niveau og man ved jo af erfaring, at sker der ikke noget på banen, så skal de medrejsende fans nok sørge for det.

Men nu skal det afgøre på banen og her vurderer vi på redaktionen, at hjemmeholdet lige har det ekstra der skal til for, at hive alle 3 point – men tæt bliver det.

Östersunds – Djurgården = 1 = Odds 2,00
Her får DU kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde i forvejen…

To Top