Bonus

Søndagens svenske Bonus fra Alssvenskan…

I Sverige spiller de også på fuld damp og de har jo den udfordring, at turneringen skal slutte i indeværende kalenderår. Så der blev ikke holdt meget sommerferie i Allsvenskan i 2020, da de kom sent i gang med starten grundet Corvid-19.

Djurgårdens – Hammarby = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Djurgården er et fornuftigt mandskab set fra et svensk synspunkt og plejer at være med oppe i den sjove 1/3 af turneringen. Så det er ikke så overraskende, at de ligger placeret som nr. 3 på nuværende tidspunkt. Der er kun 5 point op til Malmö FF, så indtil videre har det været ok.

Djurårdens har spillet 6 kampe hjemme på Tele2 Arena og vundet halvdelen. De var lidt tunge i bagdelen i åbningskampen som de tabte, men siden har de ikke tabt hjemme på Tele2 Arena. Det forventer vi helt klart heller ikke at de gør i dag.

*

Hammarby har været lidt mere svingende indtil videre, men har qua sin lige så stærke hjemmebane, som Djurgårdens – har de formet at holde sig med i den bedste halvdel. For på udebane har det godt nok været en sløj omgang indtil videre.

1 sejr i 6 udekampe og 2 gange remis. Detbetyder at halvdelen af kampene på fremmed græs er tabt. Det er faktisk helt normalt for Hammarby, at de ikke får så meget på fremmed græs. Selv om de plejer at have godt styr på dagens hjemmehold her på Tele2 Arena, så er formen slet ikke hvor den skal være på udebane endnu og de taber for 4. gang i denne sæson på udebane.

Djurgårdens – Hammarby = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top