Frække

Søndagens norske Frækkert fra Eliteserien…

Vi tager et smut op på den norske banehalvdel, hvor vi har taget fat i det ubestridte tophold, som stadig efter 13 runder er ubesejrede. Men vi fornemmer at formen er vendt og de har det langt sværere i denne fase af turneringen.

Sandefjord – Bodø/Glimt = 1X = Odds 3,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Sandefjord fik en tung start på sæsonen, men ser ud til at have fået vendt skuden og har nu en stigende form. De 2 seneste opgør er vundet og bl.a over nr. 2 Molde, som de sendte hjem med et 2-1 nederlag. Sandefjor er da også blandt de mest formstærke mandskaber i denne periode.

Det er snar 10 sæsoner siden, at Sandefjord har tabt til dagens gæster fra Bodø/Glimt og vi forventer at det heller ikke sker i dag. Den selvtillid som Sandefjord har fået opbygget og de gode resultater, afspejler sig i spillet som bare bliver bed re og bedre. I dag tror vi på, at de får mindst det ene point og til endda fede odds.

*

Bodø/Glimt har nu oplevet at sætte point til i 2 af de seneste 3 kampe. Så det er ved at bliver hverdag i den norske bygd. Som i dag var det på udebane at de spillede remis og begge opgør endte 2-2. Så de kan stadig score, men har det udfordrende med selv at holde målet rent på fremmed græs.

Faktisk har Bodø/Glimt lukket 8 målind i de seneste 4 kampe, så defensiven er ikke så holdbar som i starten. Heldigvis score de stadig mål selv, men også det virker en smule nedadgående. Vi tror nu mest på en remis – men findes der en vinder vil det ikke overraske på redaktionen, hvis det bliver hjemmeholdet.

Sandefjord – Bodø/Glimt = 1X = Odds 3,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top