Nyhed

Søndagens “Sats” fra Superligaen…

Nu er der nok nogle der vil mene at vi enten er på svampe, LSD eller det der er endnu værre. Men vi har en fast fornemmelse på dette “Sats” og vi tror helt klart på denne overraskelse og smider selvfølgelig noget mønt efter dette resultat.

Brøndby IF – AaB = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

Brøndby IF, Vestegnens stolthed er sunket noget i grus, efter en ellers fornuftig start på sæsonen. Men Zorninger kom lidt skidt fra start i det nye år og Retov har indtil nu ikke kunnet løfte opgaven.

I dag spiller de så hjemme foran egne fanatiske fans og her skulle man selvsagt tro, at de var stærkest her. Men i denne sæson har det knepet gevaldigt med at honorere klubens fans med sejre på Brøndby Stadion.

Kun 4 gange ud af 12 mulige kampe er vundet hjemme. Vi synes faktisk ikke at der er noget der er forandret og den tvivl som vi normalt ville lade BIF komme til gode – er helt væk i dag. Vi tror ikke på sejr, men højest på 1 point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

AaB er ved at få balanceret tingene ud og med lidt succes og godt spil, kan de rent faktisk ende i den sjove halvdel, efter grundspillet. Med en sejr i dag, går de faktisk forbi Brøndby IF i tabellen.

Med kun en runde tilbage efterfølgende, er muligheden absolut til stede. Den mulighed vil de naturligvis forfølge og lidt heldig for dem, så er det på udebane i dag. For AaB har haft samme problemer hjemme foran egne fans, som Brøndby – bare lidt værre.

For AaB har kun vundet 3 hjemmekampe og fået 12 point. På udebane er det en anden snak. Her har AaB hentet hele 20 point, efter 5 sejre, 5 gange remis og 2 nederlag. Så de har været stærkest ude i denne sæson. Vi tror derfor på dem igen idag – da de virker til at være bedre kørende.

Brøndby IF – AaB = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top