Sikre

Søndagens Superliga Sikre kamp…

Superligaen har udviklet sig mere stabilt i denne sæson end den har gjort i mange år. Det virker som om, at der er en gruppe klubber der har fundet melodien tidligt og stadig har den kørende. De danske mestre der imod har i den grad skuffet deres fans og her ser det ud til, at cheftræneren snart sidder i “hot seat”, for der skal point ind på kontoen, hvis de ikke skal sakke for meget bagefter top 6. Her er det 2 andre, som er blandt de nuværende tophold, der mødes.

FC Midtjylland – Randers FC = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

FC. Midtjylland har efterhånden fået sat sig på den danske fodboldtrone, eller har som minimum udfordret de københavnske klubber maksimalt. FCK og Brøndby er langt fra så dominerende som tidligere, for FCM har i den grad skubbet sig forbi de 2 klubber. Senest vandt de 1-0 i parken, endda med en mand mindre i langt det meste af kampen. Det var selvfølgelig en stor skalp for Bo Henriksen og mandskab, men det var lige så meget pinligt for københavnerne. 

9 kampe er afviklet og det har givet 7 sejre og 2 nederlag, men også en 1. plads. I dag møder de rækkens nr. 4, som ligger nede med 4 point, så der er stadig ret tæt i toppen af den danske Superliga. Hjemme på MCH Arena er FCM næste lige så stærke som FCK var på deres hjemmebane tidligere. De startede dog med at tabe hjemme til OB, men siden har FCM vundet de næste 3 kampe med tilsammen 7-1. FCM vinder også med mere end 1 mål i dag.

*

Randers FC startede super godt ud, men blev ramt af hverdagen rimeligt hurtigt. Randers deltager også internationalt og selvom truppen næsten er gearet til dette, så er der også nogle mentale ting der følger med. Og her har Randers nok ikke den fornødne erfaring. Her blev det for øvrigt til 2-2 hjemme mod Alkmaar. I den kommende uge skal de spille på udebane mod CFR Cluj og mon ikke det opgør allerede er begyndt at spøge i spillernes hoveder.

Ikke kun den kommende udekamp i ECL kræver den fulde koncentration, men det gør dette opgør også. Der vil sikkert ikke blive prioriteret, da kampen først er på torsdag, men det kan helt sikkert ikke undgå at være med i tankerne. Dagens hjemmehold deltog i CL i sidste sæson, så de har erfaringen fra sidste sæson. Randers skal nok levere, men de taber med mindst 2 mål i dag. 

FC Midtjylland – Randers FC = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

To Top