Nyhed

Søndagens Superliga Sikre Bettingforslag…

Selv om den danske Superliga kan være en udfordrende størrelse at Bette i, så har vi alligevel nogle hold, som er sikre kort – især når de spiller hjemme. Det er sådan et opgør vi har fundet frem i dag.

FC København – SønderjyskE = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du Spiller…

FC København er langsomt ved at vende tilbage til den styrke de startede sæsonen med. Men skader hos hhv Wind og Darmen N’doy har svækket dem i den seneste periode. For sand for dyden har Bendtner ikke være nogen gevinst – ud over “Hypen”

Darmen N’doy var tilbage i pokalkampen og når han igen har fået den rette form, så vil han igen være guld for københavnerne. Hjemme skuffer de sjældent og det gør de heller ikke i dag og løber med alle 3 point.

*

SønderjyskE har haft en OK sæson indtil videre og ligger i det bredde felt af hold, der har mellem 18 og 20 point. Her er der 4 mandskaber der kæmper i den gruppe. 

SønderjyskE har kun tabt 4 kampe indtil videre og det er faktisk alle 4 kampe, som er spillet hjemme foran egne fans. SønderjyskE er sammen med FC Midtjylland blandt de hold, der stadig ikke har tabt på udebane i denne sæson.

Så for nogle kan det måske virke lidt sært, at vi har valgt FCK som “Sikre” i dag. Vi ser 2 mandskaber der spiller på vidt forskelligt niveau og selv om SønderjyskE har gjort det godt indtil videre, så har de tabt til de 3 tophold – og det gør de igen i dag.

FC København – SønderjyskE = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du Spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top