Nyhed

Søndagens “Superliga” Frækkert” med kød på…

Dagens sidste opgør i kategorien dagens “Frækkert” er hentet i den hjemlige andedam. Her er det 2 hold hvis formkurver ikke helt er hvor de skal være. Men trænerskifte og spillested vil til gengæld få en stor betydning

OB – Brøndby IF = 2 = Odds 2,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

OB kæmper med det og viser ind i mellem glimrende spil og mod. Men effektiviteten mangler stadig en del, selv om de gik videre mod Esbjerg i Landspokalen.

De har slået Vejle og Horsens på det seneste, men disse 2 mandskaber kan heller ikke sammenlignes med Brøndby IF. I dag må de forvente at få et større tryk imod sig, end i de 2 foregående kampe.

Det bliver et tæt opgør, men vi tror på en enkeltmåls sejr til gæsterne fra Brøndby, da vi ikke mener at OB er der hvor de skal være for at få point, mod et så kompetent mandskab.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Brøndby IF er på udebane i dag og her har de befundet sig absolutbedst i denne sæson. Ja de tabte senest til Esbjerg, men så røg Zorninger også. Nu er det en tidligere spiller Martin Retov der har overtaget rorpinden.

Man kunne ikke se ændringer af særlig betydning i det første opgør, men mon ikke effekten vil vise i dette opgør, når Retov ar haft lidt flere træninger med truppen.

Vi tror at han som tidligere spiller kan gøre en forskel, som Solskjaer har gjort det i Manchester Utd – uden dog at sammenligne iøvrigt. Vi har smidt noget guld efter dette resultat og tror derfor fuldt og fast på det.

OB – Brøndby IF = 2 = Odds 2,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller fra PC…

To Top