Frække

Søndagens Superliga Frækkert fra slutspillet…

Den danske Superliga er blevet delt op, da de første 33 runder var blevet afviklet. Og i denne anbefaling er det slutspilsgruppen omkring mesterskabet det drejer sig om. Her ligger dagens udehold rigtig godt til, da de topper den danske Superliga og måske kan de gentage successen fra i fjor, med endnu et mesterskab. Men det kræver at de holder momentum resten af sæsonen.

AGF – FC Midtjylland = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

AGF har ikke helt fået den samme opstart og form, som de afsluttede sæsonen med i 2020. Kun 3 sejre er det blevet og det har betydet, at FC København ånder dem i nakken, i kampen om 3. pladsen. AGF slog godt nok FC Midtjylland tidligere på året med 1-0 på udebane, men det var før FC Midtjylland fandt melodien, som det virker til, at de har fundet nu. Så vi forventer helt klart, at AGF får en hård dag på kontoret.

Selvfølgelig giver den sejr en smule selvtillid, men når man ser tilbage på de seneste 4 kampe i Superligaen, som kun har givet 2 point, så tvivler vi på, at de har formen til at hamle op med et velspillende FC Midtjylland mandskab. De 2 seneste hjemmekampe i Aarhus har da også kun givet 1 point, efter nederlag til Nordsjælland og en remis mod Randers. Vi tror at AGF stille og roligt er ved at tabe pusten og falder ned i rækken og ikke får medaljer i denne sæson som i fjor.

*

FC Midtjylland har ikke tabt siden de tabte til dagens hjemmehold i marts måned. Det er blevet til 3 sejre og en enkelt remis i de 4 efterfølgende kampe. Den kamp hvor det endte remis var på udebane mod FC København i en kamp der endte med 0-0. Heller ikke i de 3 øvrige kampe efter nederlaget er der lukket mål ind, så scoreren i de 4 kampe hedder 9-0. Så defensiven er igen balanceret og afstemt.

De 2 seneste gange at FC Midtjylland har besøgt Aarhus og Ceres Park, er de taget hjem med en sejr i bagagen. Den ene var godt nok en træningskamp, men de scorede 2 mål i begge disse opgør. Så hvis AGF ikke har fået afstemt defensiven, så bliver det rigtigt svært at skabe noget i denne kamp. AGF scorer dog et enkelt mål i deres kampe ofte og derfor tror vi, at begge hold vil score i dag – men at AGF taber samlet efter de 90 minutter. En rimelig oplagt udesejr giver over 2,0 i odds, hvilket vi syntes er et fint odds.

AGF – FC Midtjylland = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

To Top