Nyhed

Søndagens Superliga Bonus valg på redaktionen…

Vi har lige taget et kig på den danske Superliga, som ind i mellem kan være et mareridt hvis man spiller på mange kampe fra denne lige. Det gør vi ikke på BN, men har i dag alligevel taget et enkelt opgør med i vores anbefalinger.

Lyngby _ Silkeborg = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Lyngby er som dagens gæster oprykkere til Superligaen i denne sæson. Men man kan vist roligt sige, at de 2 hold har haft vidt forskellig succes i efterårs perioden. Lyngby er dem der har givet mest til sine fans og ligger stadig med i det midterfelt, der kan nå at komme med på den rigtige side.

Det kræver selvfølgelig, at der ikke smides for mange point væk, hvis forhåbninger om medaljeslutspil skal indfries. Men formen er god. Kun 2 nederlag i de 10 seneste kampe og hjemme i forstaden til København, er de blandt de bedre hold på egen bane. Vi tror på sæsonens 7 hjemmesejr.

*

Silkeborg har sand for dyden ikke så meget at håbe på, når det kommer til medaljeslutspil. De har mere fokus på stabilitet og point. Silkeborg ligger sidst med kun 10 point. Det er ikke meget når man tænker på, at de point tages med over i slutspillet – og så er de stadig bagud – på point.

2 gange har de sejret og senest var det hjemme mod Randers i sidste runde. Selvfølgelig har det givet selvtillid, men selv i Silkeborg vokser træerne ikke ind i himmelen. Silkeborg er elendige på udebane og det vil deres evt. nye selvtillid ikke ændre på.

Lyngby _ Silkeborg = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top