Bonus

Søndagens Superliga Bonus på BN…

Superligaen er utrolig tæt i denne sæson og små fejl og nederlag kan sende et hold langt ned i abellen og modsat kan en sejr sende et hold langt op. Der er kun 6 point mellem nr. 3 og nr. 8. Og det gælder jo om at ende mellem de 6 bedste for at komme med i mesterskabs slutspillet.

FC København – OB = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC København er efter en noget rodet omgang i denne sæson, ved at finde et fodfæste i forhold til spillet og pointmæssigt. Ny træner gav ny defensiv spillestil og den omstilling har haft lidt udfordringer. Men når alt kommer til alt, så er det gode spillere der er i FCKs trup og som burde kunne omstille sig på relativ kort tid.

Det er det vi fornemmer er ved at ske, når man ser på den seneste tids udvikling og pointhøst. De seneste 3 kampe er alle vundet og det ligner lidt det gamle FCK mandskab som vi kendte fra tidligere. Dog slipper vi for de norske “komplimenter” fra sidelinjen. Parken er FCKs hjemmebane og den er igen blevet til en fæstning. Vi tror på den 4. sejr i streg til Thorup og Co.

*

OB har vist sig mere spændende i denne sæson, men mangler stadig lige det sidste, før de er rigtigt sjovt. Men de har da vist sig effektive overfor flere af de øverst liggende mandskaber. Senest hentede OB en 1-1 mod FCM efter, at have ført med 1-0 ved pausen. 

Men det var tydeligt at de havde det svært i 2. halvleg, hvor FCM virkelig lagde et gevaldigt tryk og det var måske lidt heldigt, at de fik det ene point i det opgør. I dag står de overfor en lignende modstander med stor styrke, men denne gang er det på udebane og det vil gære en væsentlig forskel for Fynboerne.

FC København – OB = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top