Nyhed

Søndagens Super Frække spanske kamp på BN…

Spanske kvinder kan bestemt være super frække og det kan den fodbold der spilles i landets bedste række, i den grad også være. Det er dog ikke en kamp med et af de toneangivende mandskaber, men en kamp mellem klubber man ikke høre så meget om.

Levante – Huesca = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Største Bonus at lege med..
.

Levante skal holde tungen lige i munden i den sidste periode, hvis de ikke skal en smut tilbage i La Liga 2, efter denne sæson. Der er kun 3 point ned til holdet lige under stregen og formen er ikke helt der hvor den kunne ønskes.

I forvejen har Levante det heller ikke så fantastisk med Huesca, da de kun har vundet en enkelt gang i deres foreløbige indbyrdes møder. Men det ligger helt tilbage i 2009. Vi tror ikke på mere end højest 1 enkelt point.

*

Huesca er begyndt at røre lidt på sig og er kun 7 point fra en evt. redning. Det virker lidt som om, at det er gået op for dem, at de rent faktisk godt kan nå at overleve. Formen er stigende, selv om det er ikke er i raketfart.

Senest fik da hentet 1 point hjem mod Celta og vi tror på, at det sagtens kan ske igen mod Levante, da Huesca jo sjældent taber til dem. Den er lige på kanten, men med tanke på hjemmeholdets form og evner, så er det et OK spil, med 2 tegn at spille efter.

Levante – Huesca = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Største Bonus at lege med..

To Top