Bonus

Søndagens Super Bonus fra Serie A…

Den italienske Serie A ser ikke helt ud som den plejer. Om det skyldes Corvid-19 eller at der bare er flere hold der har løftet deres niveau, er svært at sige. Der er kun 4 point mellem nr. 1 og nr. 8. Vi tror i dag på hjemmeholdet med Kjær og Zlatan.

AC Milan – Verona = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

AC Milan med Zlatan og danske Kjær, har fået en virkelig god start på sæsonen i Serie A. Men også i Europa League har de gjort rent bord – så det ligner et eller andet stort for Milaneserne i denne sæson. Og når først Zlatan først begynder med sine akrobatiske mål – så bliver det en stor sæson.

Trods det meget unge mandskab, Serie A’s yngste – så har de alligevel givet sig i kast med sæsonen helt uimponeret. Vi så allerede i slutningen at sidste sæson hvor det var på veje hen – og udviklingen er bare blevet bekræftet i denne. Hjemme på San Siro vil Verona ikke have en chance.

*

Verona ligger 5 point efter AC Milan i toppen, hvilket også er et tegn på en rigtig god start på sæsonen. Dog er den offensive del af mandskabet ikke kommet på plads, men så har Verona heldigvis en stærk defensiv. Bl.a stod den stærkt mod Juventus, som måtte nøjes med 1-1. Måske var det fordi Ronaldo var i karantæne – måske ikke!

På udebane har Verona gjort det jævnt, med en remis og et nederlag. Vi er slet ikke i tvivl om, at Verona igen vil stille sig ned og spærre målet, men AC Milan skal nok få åbnet op. Trods den stor forskel i styrke på de 2 mandskaber, tror vi ikke på en målrig kamp. 1-2 vil Verona nok kunne holde måltallet nede på.

AC Milan – Verona = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top