Nyhed

Søndagens Super “Bonus” fra BN…

Dagens “Bonus” spil er hentet i den spanske La Liga, hvor vi er gået imod storholdet og holder med det noget mindre gæstende hold, da vi mener at have set en tendens og dermed en lille hurtig fidus.

FC Barcelona – Levante (0-4) = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Nytårsbonus som NY spiller…

Der er nok ingen tvivl om hvem der er stærkest i dagens opgør på mægtige Camp nou hvor Levante kommer på besøg hos FC Barcelona. De har vist stor styrke gennem hele sæsonen og har et forspring på 9 point ned til nr. 2 efter 17 kampe.

FC Barcelona har lavet rigtig mange mål og det virker lidt til at det snyder bookmakerne lidt i dag, for selvom Barcelona er stærke og ikke lukker mange mål ind, har de faktisk kun scoret mere end 3 mål 3 gange i La Liga i denne sæson og antallet af gange de har vundet med 3 mål i ligaen er 7 gange i denne sæson.

*

Levante hører til blandt de hold der lukker færrest mål ind i La Liga og er da også tit det hold der driller de store.
De har lukket 22 mål ind i denne sæson men kun 7 mål er lukket ind på udebane hvilket er et pr kamp.

De har spillet 1-1 med Real Madrids og 0-0 med Sevilla, så selv de hold der normalt laver mange mål har det svært mod Levante.

Der hersker nok ikke megen tvivl om at Levante taber idag, men at de skulle tabe med mere end 4 tror vi ikke på. Vi spiller den som asian så vi får pengene retur hvis Levante taber med præcis 4 mål.

FC Barcelona – Levante (0-4) = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Nytårsbonus som NY spiller…

To Top