Bonus

Søndagens “Special Julebonus” fra Eksperterne…

Vi fortsætter med kategorien dagens “Special Bonus” og her ser vi et rigtigt godt værdispil, hvor sandsynligheden er stor og oddset ligeså. Kampen er hentet i den spanske La Liga og vi forventer et tophold der tager alle 3 point.

Getafe – Valencia = 2 = Odds 2,20
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Getafe ligner sig selv og ligger midt i La Liga, hvor de formegentlig også ligger, når de 38 turneringskampe er afviklet. Hjemme på Coliseum Alfonso i Getafe, har de vundet halvdelen af deres kampe og tabt de øvrige. Så det er blevet 9 point ud af 18 mulige.

Real Madrid, Barcelona og Sevilla er dem de har tabt til på Coliseum Alfonso i denne sæson og dagens gæster fra Valencia, har helt sikkert et niveau og en form, der helt klart kan måle sig med de 3 nævnte hold. Vi levner ikke Getafe mange chancer.

*

Valencia har været helt forrygende i denne sæson og var i seneste runde tæt på at tage en stor skalp, da de spillede 1-1 hjemme mod topholdet fra FC Barcelona. Man førte ellers 1-0 indtil det 82. minut, men så ville Messi det anderledes og spillede Alba fri til en scoring og resultatet 1-1.

Men Valencia ligger dog alligevel stadig som nr. 2 i La Liga og kun 4 point fra Topholdet FC Barcelona. Man har så 4 point ned til de 2 Madrid klubber.

Hjemme er Valencia stadig ubesejrede og på udebane har de heller ikke prøvet at tabe, men hentet 4 sejre og 2 gange remis. Så det er et hold med fuld damp på alle turbinerne og det er svært at se hvordan Getafe skulle kunne stoppe dem og i det hele taget få point.

Getafe – Valencia = 2 = Odds 2,20
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top