Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra Italien på BN…

Søndagens italienske anbefaling er efter redaktions opfattelse skudt helt ved siden af, hvad angår odds’et på vores favorit. Faktisk havde vi den inde over som dagens “Sikre” – men den kunne dog ikke slå den valgte i den kategori – men det er helt klar en “Bonus” at få med dette Odds.

Spezia – Foggia = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste bonus som Ny kunde – 122%…

Spezia ligger og roder i midten af ligaen og det er der en helt klar årsag til. For deres udebaneevner stinker og havde haft samme styrke ude som hjemme, havde de ligget helt i top.

Fr hjemme har de kun tabt 1 opgør i denne sæson. Alle øvrige kampe er vundet foran egne fans hjemme på Alberto Picco stadion. Kun Pescara snød dem for point, men de er også klasser bedre end dagens gæster fra Foggia. Sikker hjemmesejr til et fedt odds.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Foggia ligger nede i sumpen med kun 7 point efter de første 11 runder. Det giver en placering som nr. 17 og er blandt de 3 nederste hold, der ryger direkte ud af Serie B. De kan nu godt score mål, men de lukker desværre flere ind end de selv score.

På udebane har de 1 sejr og det var mod Benevento. Det var nok mere fordi de havde en dårlig dag, end vi forestiller os Foggia spillede godt. Det er da heller ikke gået andet end tilbage siden den sejr. Spezia har vundet ved Foggia’s seneste 2 besøg på Alberto Picco og dette bliver 3 gang i streg.

Spezia – Foggia = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste bonus som Ny kunde – 122%…

To Top