Bonus

Søndagens “Special Bonus” på BNs redaktion…

Det er ikke så tit vi beskæftiger os med den danske Superliga, men var vi har i kategorien dagens “Special Bonus” alligevel kastet over dagens sene kamp, hvor det er top og bund der møde – og vi synes udfaldet virker overbevisende.

Silkeborg – Brøndby IF = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Kr. 100,- i risikofrit spil at lege med…

Silkeborg er røget ned på næstsidste pladsen, efter at Randers FC er kommet i gang – og nu er det kun oprykkerne fra FC Helsingør, der ligger under dem. Men med kun 4 sejre efter 16 kampe, er det også forståeligt.

Selvom de har fået 13 af deres 14 point på hjemmebanen Jysk Park i Silkeborg, så har vi bare ikke meget tiltro til deres muligheder mod et type hold som Brøndby IF og deres måde at spille fodbold på.

Ligeledes har Silkeborg 2-3 gode spillere som er sat ud af spillet og det har man godt kunne se i de seneste 2-3 kampe, hvor det kun er blevet til 1 point. Det var hjemme mod AC Horsens. Brøndby IF er lige en tand bedre.

*

Brøndby IF og Zorniger ser ud til at have fundet hinanden. Og deres placering som Superligaens nr. 1, er kunne kun på grund af FC Københavns nedgang, men fordi de har vundet flest kampe.

Man skal helt tilbage til 20. august for at finde seneste nederlag og i de efterfølgende 11 kampe, har man vundet de 9. Så formen er god, selvtilliden er høj og Brøndby IF kører med stor fart hen over Silkeborg i dag.

Silkeborg – Brøndby IF = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Kr. 100,- i risikofrit spil at lege med…

To Top