Bonus

Søndagens “Special Bonus” på BN…

Dagens “Special Bonus” er hentet fra den spanske La Liga, hvor “danskerklubben” får besøg af en af de mægtige klubber og det bliver interessant at se, hvordan de klarer mod disse giganter.

Celta V. – Real Madrid = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3x igen til at spille for…

Celta V. har 2 danskere i truppen til dagens kamp, nemlig Sisto og Daniel Wass, som begge virker til at have en fast plads i startopstillingerne. Indtil nu har både de og Celta gjort det hæderligt.

Senest spillede de remis her på hjemmebanen Balaídos i Vigo, hvor det var Barcelona der fik styrken at føle hos hjemmeholdet Celta. Scoringen faldt fra Sisto fødder i det 31. minut, men Barcelona havde inden da allerede scoret og bragt sig foran 1-0.

Det er noget der giver selvtillid i en trup og i dag kommer der endnu et storhold forbi Balaídos, men vi indrømmer at vi ikke helt har samme tiltro i dette opgør som i pokalkampen mod Barcelona.

*

Real Madrid tabte selv senest hjemme til Barcelona med 0-3, hvor der ikke var meget der lykkedes for Real Madrid, ud over at få et rødt kort til Carvajal i 2. halvleg.

De har dog vundet deres pokalkamp sidenhen over Numancia, som de rev rundt med med 3-0 og her virkede spillet igen meget bedre, end det havde gjort længe.

Truppen er ved at være uden skader og med kun Carvajal ude pga karantæne og en Zidane Junior der har en knæskade, så tror vi på redaktionen, at Real Madrid nu igen vil begynde at vise de takter som de normalt besidder og sejre sikkert.

Celta V. – Real Madrid = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3x igen til at spille for…

To Top