Bonus

Søndagens “Special Bonus” på BettingNews…

I denne anbefaling er vi taget over den engelske kanal til England og fundet et opgør i landets bedste række Premier League, mellem to af de hold der rykkede op fra Championship efter sidste sæson – vi har fundet vores favorit.

Brighton – Newcastle = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor u får markedets bedste kundeservice…

Brighton har ikke haft den medvind som oprykkerhold nogen gange tager med sig og efter 5 kampe er det kun blevet til en enkelt sejr, 1 remis og 3 nederlag. Så de er kommet på hårdt arbejde helt fra starten.

De scorer heller ikke mange mål, hvilket ikke er helt unormalt for et oprykkerhold. De tænker en del i defensive tanker, da point er det vigtigste og et er bedre end nul.

De 2 hold mødtes også i sidste sæson, bare i Championship, og her vandt gæsterne fra Newcastle dette op med 2-1. Vi tror heller ikke at Brighton vinder i dag, men vi giver dem trods alt lidt kredit og en chance for remis.

*

Newcastle har modsat Brighton fået en god start som oprykkere og det virker til, at de har taget optimismen videre over i den nye sæson – som nogle oprykkerhold er rigtig gode til.

I dag spiller de på udebane, men det skræmmer nok ikke Newcastle. De 2 kampe de allerede har afviklet på udebane har givet en sejr – men også et nederlag til Huddersfield, der tromlede afsted fra starten – som det 3. oprykkerhold.

Vi giver Newcastle favoritværdigheden i dette opgør, men har garderet os for en remis, da de to hold begge vil stå stærkt overfor hinanden og helst ikke tabe til et andet oprykkerhold.

Brighton – Newcastle = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor u får markedets bedste kundeservice…

To Top