Bonus

Søndagens “Special Bonus” La Liga 2…

Endnu et opgør var har hentet fra de spanske turneringer og endnu engang er det et opgør fra La Liga 2, som vi har haft rigtig godt fat på, i den senere periode. Når odds’et så også er godt er det med at slå til.

Sevilla B – Gijon = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

Sevilla B, som er talenttruppen i Sevilla, har haft en skrækkelig sæson. Især den sidste halvdel har været i ret sørgelig oplevelse og forestilling. Niveauet er slet ikke til stede.

3 point i 10 kampe, hvor det var en snæver hjemmesejr og lige så svage Lorca FC, der gav succesoplevelsen. Så der er ikke meget at kippe med flaget over. Ud over denne sejr er de lykkedes 6 gange at spille remis i 14 opgør, så det er skidt. Vi tror heller ikke på dem i dag.

*

Gijon tilhører bestemt ikke de bedste udehold, men vi vurderer alligevel, at de er mindst et niveau bedre. Specielt i denne periode hvor formen er i top.

Normalt ville vi aldrig spille på Gijon på udebane, men med det kendskab vi har til hjemmeholdet, omkring form, mandskab og evner – så har vi givet Gijon denne tillid og tror på dem. Der er trods alt en grund til, at de er med i spillet om de sjove pladser.

Sevilla B – Gijon = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top