Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra VM…

Her har vi fundet et opgør fra VM med 2 hold som begge måtte går fra banen som tabere, selvom begge var favoritter i deres første kamp, mod deres respektive modstandere – men det går ikke altid som præsten prediker.

Polen – Colombia = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens højeste VM Bonus som NY kunde…

Polen tabte med 1-2 til et utroligt og disciplineret mandskab fra Senegal, som i de første 2/3 af kampen, faktisk havde Polen på spanden i lange perioder.

Lewandowski blev holdt i et jerngreb og en mere bevægelig Lewandovski i dette opgør, vil i det mindste kunne løfte hans eget niveau – for han var bestemt ikke den samme som man ellers ser.

Vinderen af Danmarks kvalifikationsgruppe til dette VM, har slet ikke vist samme høje niveau og nogle af de problemer man bl.a havde defensivt i kvalen ved at lukke alt for mange mål, var bestemt ikke blevet tilrettet til det første opgør.

Vi mener at Polen er et bedre hold en Colombia og når man har set og tilrettet fejlene fra første opgør, så vil de igen være at finde i den rolle hvor de får point. Det er vi ret sikre på BN at de gør.

*

Colombia blev hurtigt 10 i deres første kamp mod Japan – kun ca. 4 minutter skulle der gå, før at det blev op af bakke for Colombia. På det medfølgende straffe scorede Japan sikker og det blev bakken ikke mindre af.

Men Colombia bed faktisk rigtigt godt fra sig og fik da også udlignet til 1-1, men i den sidste ende og det var kort før tid, fik japanerne skovlet bolden ind over stregen og endnu en negativ overraskelse fra et sydamerikansk hold var en realitet.

Så de skal som deres modstandere ud og hente en sejr, men i dette opgør er det en helt anden og mere velorganiseret modstander de står overfor og her får de det svært i redaktionens øjne.

Man har hold nullet i optaktsfasen til hold fra Kina, Australien og Egypten, men mod de europæiske hold lukker de mål ind, selv om de slog Frankrig med 3-2.

Men her så vi et fransk hold, der blev sparet på en del spillere – så den kan ikke helt medregnes. Vi tror på maksimalt det ene point – og så mener vi endda at det vil være et meget heldigt point.

Polen – Colombia = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens højeste VM Bonus som NY kunde…

To Top