Nyhed

Søndagens Special Bonus fra U21 EM i Italien…

Vi har taget et kig på Danmarks gruppe, men det er ikke vores egne repræsentanter, der er modstandere i denne anbefaling. Det er de 2 hold der er kandidater til at vinde gruppen og det afgøres i dette opgør.

Østrig (U21) – Tyskland U(21) = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning når man bruger PayPal…

Østrig (U21) viste gode takter i den første gruppekamp mod Serbien, men det var på en billig baggrund. For i kampen mod Danmark var det tydeligt, at Østrigs unge mandskab stadig har meget at lære.

Spillet er for simpelt at regne ud og de spiller alt for statisk. Det minder en smule om den tyske facon, bare i en “ligtht udgave”. I dag står de så overfor et tysk mandskab, der går på banen for at vinde og det vil østrigerne ikke kunne modstå.

*

Tyskland (U21) viste storspil mod Serbien. Serbien var faktisk bedre i dette opgør, men den tyske overmagt var alt for stor. Det var ikke meget at Serberne havde bolden og så er det svært at styre spillet.

Spillermaterialet på det østriske hold er faktisk slet ikke så ringe. Men som hold fungerer det bare ikke og slet ikke mod hold, som er taktisk velfunderet. Det kan man roligt sige at det tyske mandskab er og de henter en sikker sejr – endda på flere mål.

Østrig (U21) – Tyskland U(21) = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning når man bruger PayPal…

To Top