Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra Sverige…

Vi er for en kort bemærkning smuttet over i den 3. bedste niveau i Sverige, som til dagligt går under betegnelsen 1. Division og det er den Sydlige række vi har nørdet i til dagen “Special Bonus”.

Kristianstad – Utsikten = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sport-TV…

Kristianstad har tabt de seneste 3 kampe g virker en smule ude af form. Men nærstuderer man kampene, har de 2 været på udebane, som Kristianstad er elendige til og hjemmekampen var mod det suveræne tophold.

Så vi er sikre på, at Kristianstad igen får point på hjemmebanen – de har trods alt kun tabt 2 opgør i deres første 8 kampe foran egne fans. Det bliver tæt og en remis er slet ikke utænkeligt og det har vi garderet os imod.

*

Utsikten ligger en plads bedre end dagens hjemmehold på 8. plads og med 3 point mere. Men som hjemmeholdet er Utsikten også ganske forfærdelige på fremmed græs.

7 kampe har givet 1 sejr og en remis med en medfølgende score på 10-17. Hvis Utsikten kun skulle spille hjemme, ville de vinde rækken, men da de har det ret svært på fremmed græs, så ender de midt i tabellen og i dag vinder de i hvert fald ikke.

Kristianstad – Utsikten = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sport-TV…

To Top