Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra Superligaen…

Så er vi smuttet til den hjemlige andedam, hvor tingene er ved at skærpes og de sidste pladser til slutspillet, skal findes. Dagens gæster er allerede sikret, men hjemmeholdet har meget at kæmpe for.

FC Nordsjælland – FC København = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

FC Nordsjælland er kommet fint fra land i det nye år, hvor de efter 4 kampe stadig ikke har tabt. Det er blevet til 2 gange remis og 2 sejre.

De spillede fornemt remis hos FCM, så de burde have en chance mod FCK. Vi er dog ikke af samme opfattelse. Der er stadig for mange fejl hos dette unge mandskab og derfor tror vi ikke på point i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

FC København er kommet ind i 2019 med fuld fart på og er et hold der straffer modstandernes fejl. Formen ser kun ud til at vokse og vokse, så efter danske forhold er det et Super kompetent mandskab.

Efter de 4 første kampe, er det blevet til 1 gange remis og 3 sejre. Det var kampen mod Vendsyssel der endte remis, men de “ukendte” hold har også lov at overraske.

I dag er det et noget mere kendt hold og et hold som FCK sagtens kan læse og kender både styrker og svagheder hos. Taktisk er FCK bedre og fordi det er på kunstgræs, betyder ingenting for FCKs spillere. Vi tror på en tæt kamp, men med en udesejr til følge.

FC Nordsjælland – FC København = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

 

To Top