Nyhed

Søndagens Special Bonus fra Støvelandet Italien…

Også søndagens Special Bonus er hentet fra den sidste runde i Serie A. Vi har her valgt et opgør som vi aldrig normalt vile have spillet på med det valgte resultat, men sidste runde er noget helt andet end midt i sæsonen.

Fiorentina – Genoa = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Fiorentina sejler i den grad i denne periode og er gået helt bag om dansen. Ingen sejre i de seneste 15 kampe og de seneste 6 er tabt. Det er virkeligt gået stærkt ned af bakke for et ellers fornuftigt placeret Fiorentina mandskab tidligere på sæsonen.

De kan hverken skyde skylden på skader eller andet. Truppen er bare ikke bedre og det held der fulgte me i starten, har været helt borte på denne side af nytår. Fiorentina virker som et hold der aller helst bare vil på ferie og jo før jo bedre.

*

Genoa har virkelig kniven på struben før dette opgør og skal hente en sejr, hvis de skal gøre sig forhåbninger om, at være en del af næste sæsons Serie A hold. Formen er ikke helt på Genoas side, men heller ikke så absolut ringe som hjemmeholdets ditto.

Men selv en sejr kan vise ikke at være nok. For det hold som har et point mere, nemlig Empoli, har pludselig fundet en super form frem og har vundet deres seneste 3 kampe. Så Genoa er minimum tvunget til at vinde og så håbe på, at Empoli falder på målstregen i en svær udekamp mod Inter.

Fiorentina – Genoa = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top