Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra Primeira Liga…

Søndagens “Special Bonus” er fra den bedste portugisiske liga, hvor det bestemt ikke er 2 af de toneangivende mandskaber der her tørner sammen. Begge mandskaber har nedrykning som tema resten af sæsonen.

Tondela – Feirense = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere gange Bonus…

Tondela kæmper en brag kamp for at holde sig fri af stregen, men de ligger stadig lige under, men har kun 1-2 point op til 4 mandskaber. SÅ en enkelt sejr kan virkelig flytte noget.

Vi har tiltro til Tondela når de spiller hjemme mod ringe hold. Og dagens gæster er ikke bare ringe, de er tæt på elendige på dette niveau. Tondela har da også scoret næsten dobbelt så mange mål som gæsterne. De får 3 gode point i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Feirense ligger sidst på dårlige måde. Der er 11 point op til en redning og kun 9 runder tilbage. Det ligner en opgave for Vor Herre, hvis det skal kunne lade sig gøre, at redde sig.

De har nok også slået op i banen, for når man aldrig vinder en fodboldkamp, hvor skal man så hente sin selvtillid henne. Man vandt dog nærmest uheldigt en kamp i November – den taler de om endnu.

Nej Feirense er rykket ned, både point mæssigt og mentalt og det vil de blive indtil den nye sæson starter, hvor de forhåbentligt kan få vendt humøret.

Tondela – Feirense = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere gange Bonus…

To Top