Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra Premier League…

Som også overskriften antyder, er det et opgør fra den bedste engelske række Premier League, der lægger kamp til dagens kategori “Special Bonus” – og det virker som lidt af en gave.

Southampton – Tottenham = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil at lege med…

Southampton er inde i en vanskelig periode, hvor både formen er for nedadgående og det er placeringen i Premier League også. Med kun 2 sejre i deres 10 seneste kampe, er der vel tale om en krise.

Slv hjemme på St. Mary’s Stadium er der langt mellem snapsene, hvor man kun har fået 3 sejre i sæsonen. Med en negativ score på 14-17, er der rigtigt mange udfordringer der skal løses, for igen at få spillet til at fungere. Og med gæsternes formåen in mente, tror vi ikke på, at det bliver i dag.

*

Tottenham har fart over feltet og sætter sjældent point i deres kampe. Set over deres 10 seneste kampe hjemme og ude, så er det kun en gang endt med nederlag til City og en enkelt remis mod West Ham.

Så det er et utroligt formstærkt og kompetent mandskab der i dag besøger St. Mary’s Stadium og vi er på redaktionen slet ikke i tvivl om, hvem der ender med at løbe med alle 3 point – Tottenham.

Southampton – Tottenham = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil at lege med…

To Top