Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra Portugal…

Dagens “Special Bonus” er hentet på den Iberiske halvø, hvor det er den portugisiske side var har kigget på og hvor det er Primeira Liga, som er landets bedste række, vi har hentet kampen fra.

Maritimo – Moreirense = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får markedets fedeste Bonus x3…

Maritimo er et udpræget hjemmehold og de tilhører da også top 5 indenfor denne kompetence. På udebane er de rent ud sagt elendige og derfor ligger de også kun lige udenfor de sjove pladser.

Kun 2 gange har de forladt banen som tabere hjemme på og hold som Benfica og andre af de store hold, har sat point til når de har gæstet Estádio dos Barreiros i Funchal. Vi er slet ikke i tvivl om endnu en hjemmesejr her.

*

Moreirense er måske ikke et udpræget hjemmehold, men hører til gengæld til de ringeste udehold i Primeira Liga. 10 nederlag i 14 kampe fortæller en del og da de ikke så stærke hjemme, ligger de og roder tæt ved stregen.

Vi tror på, at de nok skal overleve ligaen, selv om der kun er 2 point ned til stregen, da de vil få de nødvendige point på hjemmebanen – men på udebane skal de ikke regne med ret meget og slet ikke på Estádio dos Barreiros, Maritimo’s hjemmebane.

Maritimo – Moreirense = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får markedets fedeste Bonus x3…

 

To Top