Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra PL…

For nogle hold er det den sidste runde og for andre, er der stadig et par kampe tilbage, før de kan tage badetøflerne på og gå på en vejfortjent ferie. I dag siger hjemmeholdet farvel til deres fans i den sidste hjemmekamp.

Burnley – Bournemouth = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Stream og bonusser…

Burnley har virkeligt gjort det godt i denne sæson og slutter på en af de sjove pladser, som giver adgang til EL i næste sæson. Det var der ikke mange andre end Burnleys fans der turde tro på.

De spiller deres sidste hjemmekamp på Turf Moor i dag og de vil med garanti gerne sige ordentligt farvel og vise deres fans, at det ikke er et tilfælde. Formen er måske ikke oppe og ringe, men hjemme rejser de sig altid foran deres fans. Gd sejr på mere end et mål.

*

Bournemouth spiller også i den bedste engelske række i næste sæson og slutter i midten af rækken. Sæsonen er godkendt og sagde også fornemt farvel i sidste runde hjemme foran egne fans, med en sejr over nedrykkerne fra Swansea.

På udebane har de kun opnået 3 sejre i sæsonen og formen er i forvejen ikke særlig god. Det er næsten sikkert at de har taget badetøflerne på og sæsonen mentalt forlængst er overstået – så vi giver dem ingen tiltro i dette sæsonens sidste opgør.

Burnley – Bournemouth = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Stream og bonusser…

To Top