Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra PL…

Vi har hentet dette opgør fra Premier League, hvor det er 2 hold der mødes efter en rimelig skidt sæsonstart. Især dagens gæster har overrasket negativt og det ser du til, at der måske snart er en tidligere manager i den klub.

Burnley – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får din insats 3-Doblet til at spille for…

Burnley har med kun 1 point efter de første 3. runder, ikke fået den bedst tænkelige start. Men vi vurderer også på redaktionen, at mandskabet ikke er til stede til en hel sæson.

Indtil nu har de kun mødt jævne modstandere og det burde faktisk have givet flere point. Kun i den første runde, hvor alle hold er nervøse, hentede de 1 point hos Southampton. Vi mener at selv om ManU ikke er oppe og ringe, at de stadig er et langt ringere hold.

*

Manchester Utd. har heller ikke noget at råbe hurra for, med kun 3 point efter 3 kampe. Mourinho har det med at slide klubber og mandskaber op på et par sæsoner og det bliver spændende at se om, han holder sæsonen ud.

Men anset hvad, så vil spillerne gerne revanchere den dårlige start og ingen tvivl om at de vil vinde dette opgør. De burde faktisk have været foran i kampen mod Tottenham, men de forreste kendte ikke deres besøgelsestid – det gør de i dag.

Burnley – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får din insats 3-Doblet til at spille for…

To Top