Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra Påskepanelet…

Dagens “Special Bonus” er hentet ned i det noget varmere Spanien, som har den varme som vi i Danmark går og venter på – selvom de også har haft en længe ventende forår – Vi har her nørdet i La Liga 2.

Almeria – Sporting Gijon = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får de fleste tilbud som kunde…

Almeria så længe ud til at klare sig hæderligt i denne sæsons udgave af La Liga 2, men har i den grad skuffet enormt på det seneste og nu er deres hjemmebane også under pres.

Hjemme på Juegos Mediterráneos plejer de at være dygtige og sådan lagde de da også ud i sæsonen. Men de seneste 5 kampe på dette stadion har kun kastet en sejr af sig og det virker lidt som om de er ved at få gummiben.

Med en placering på en 17. plads og kun 4 point ned til “ulykken”, skal Almeria til at stramme sig an, men desværre er dagens gæster ikke en særlig nem størrelse – så det ser skidt ud mht. en sejr i dag.

*

Sporting Gijon har det godt sammen og på banen og det afspejles i deres nuværende form, som må siges at være forrygende. De seneste 7 kampe har givet 6 sejre og 1 enkelt remis, men ikke kun det er bemærkelsesværdigt.

Scoren for disse 7 kampe hedder 12-0 og her er tale om kampe både hjemme og ude, så ingen tvivl om, at Gijon er flyvende i denne periode. Kun 2 point skiller dem fra en direkte oprykning og kun 3 point til nr. 1 – vi er let ikke i tvivl om udfaldet.

Almeria – Sporting Gijon = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får de fleste tilbud som kunde…

To Top