Nyhed

Søndagens Special Bonus fra op/nedrykningsspillet…

Her er et af de opgør som er konsekvensen af den nye turnerings struktur, hvor der er noget at spille om for de fleste hold, helt til sidste slutfløjt i sæsonen. På redaktionen ser vi indtil nu kun, at det er et plus for Superligaen.

Vendsyssel – Lyngby = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

Vendsyssel blev bedre og bedre som sæsonen skred frem, men i den sidste ende var det ikke nok til at redde sig selv. Derfor er de endt med endnu en chance, hvor de over 2 kampe, skal slå det 3. bedste hold fra 1. Division.

Det er et stykke tid siden at Vendsyssel har sejret senest. Her skal vi helt tilbage til april måned. Defensivt er de slet ikke så ringe, men fremme på banen, mangler de stadig den eller de spillere der kan gøre en forskel.

*

Lyngby klarede med nød og næppe at slutte som nr. 3. En fin slutspurt, samt nogle resultater der flaskede sig for nordsjællænderne, har givet dem denne ekstra mulighed.

Formen voksede i den sidste fase og da Lyngby kunne fornemme at det alligevel måske var muligt at nå til dette opgør, blev formen og spillet bare endnu bedre. I det første opgør viste Lyngby mandskabet god moral og spil.

Vi har en smule mere fidus til gæsterne og tror på et tæt opgør, der ikke går jydernes vej. Muligheden for remis er stærkt overhængende og det er faktisk det resultat vi tror mest på.

Vendsyssel – Lyngby = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

To Top