Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra Italiens Serie A…

Vi hopper ned i støvlelandet i kategorien “Special Bonus” hvor vi har fundet et ganske uinteressant opgør, hvis man ikke lige kommer fra en af de 2 involverede klubber – men vi går efter det gode og sandsynlige odds.

Spal – Frosinone = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får søndagens højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

Spal har fået skrabet sølle 12 point sammen efter 9 kampe, men det er alligevel nok til at placere dem på en umiddelbar 13. plads. Det gik rigtigt fint i starten, men så ramte de en skidt stime på 4 nederlag i streg. Selvfølgelig til langt bedre hold en dagens gæster.

Men i seneste runde var man klar igen efter landsholds pausen og her tog Spal til Rom og slog AC Roma med hele 0-2, hvilket må have boostet holdet gevaldigt. I dag er de hjemme hvor de helt naturligt er bedst og med tanke på dagens gæster, er dette en ren foræring i Odds.

*

Frosinone har fået skrabet 2 point sammen indtil nu og ingen af dem er på udebane, hvor det virkeligt sejler. Scoreren på 2-12 efter 4 udekampe taler da også sit tydelige sprog og hjemme er det ikke meget bedre, da hedder scoreren 4-12.

Så Frosinone har ikke et mandskab der kan begå sig i Serie A, så oprykningen kommer til at kosten hård sæson. Spal er et bedre hold og endda hjemme i dagens kamp. Vi ser ikke et Frosinone mandskab der kan få point på udebane i dag.

Spal – Frosinone = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får søndagens højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

To Top