Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra Italien…

Det er den sidste runde i denne sæsons udgave af den italienske række Serie A, som er det bedste niveau på disse kanter. En kamp hvor hjemmeholdet har mest at spille for, hvis de ikke skal rykke ud.

Chievo – Benevento = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedet bedste bonustilbud som kunde…

Chievo skal bruge 2 point, hvis de selv skal sikre overlevelsen 100%. Der er kun 3 point ned til fiaskoen, men der ligger 5 hold og spiller om at undgå den sidste plads der giver nedrykning.

Hjemme på Marc’Antonio Bentegodi i Verona har det været lidt middelmådigt. Efter 18 opgør har der været 6 sejre, 6 gange remis og 6 nederlag. Så Marc’Antonio Bentegodi er ikke et fort for Chievo.

Men de plejer ikke at skuffe mod de hold der ligger i bunden af Serie A, som er tilfældet med dagens gæster fra Benevento, som forlængst har taget turen retur til Serie B.

*

Benevento fik en enkelt sæson i den bedste række, men nåede aldrig at vokse sig stærke nok til, at være en faktor i ligaen. 16 point efter 19 kampe er ikke meget og man fik først sit første point i 16. runde.

Men den styrke de efterfølgende har opbygget, vil helt sikkert gavne dem i den kommende sæson, når de igen skal deltage i Serie B. I dag skal de bare have det sidste opgør overstået og efter 18 udekampe, med 1 sejr og 1 gange remis, samt en score på 10-43 – så tror vi ikke på dem idag.

Chievo – Benevento = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedet bedste bonustilbud som kunde…

To Top