Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra Frankrig…

Dagens “Special Bonus” er en super spændende kamp fra den bedste franske række Ligue 1, hvor de 2 hold der her tørner sammen nok selv, ville have regnet med en helt anden sæson end den de har opnået indtil nu.

Nantes – Nice = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får en Bonus på kr. 200,- at lege med…

Nantes har haft en rigtig fin sæson og er med helt fremme på en 5. plads, hvilket de nok havde håbet på, men ikke set komme. Og det er ikke mindst pga af deres stærke hjemmebane Stade de la Beaujoire, hvor de kun har tabt en enkelt kamp i denne sæson.

Det var sæsonen første kamp på Stade de la Beaujoire i denne sæson mod Marseille, der blev tabt med 0-1, men siden har de ikke set sig tilbage og tabt hjemme. Ude gør de også godt og derfor er de med helt fremme.

De spillede remis 1-1 hjemme mod Lyon, men har slået et hold som Monaco senest. Så det er et hold i fin form og me meget tro på tingene hjemme og det vil give dem endnu 3 point i dag.

*

Nice har slet ikke kunne leve op til sidste sæsons gode resultater og ligger og roder nede på en 12. plads, med kun 20 point efter 16 kampe. De har indtil videre tabt halvdelen af deres 16 kampe – altså 8 kampe i sæsonen.

Hjemme er de 4 af de 8 kampe tabt og en enkelt spillet remis. Det betyder at der også er tabt 4 kampe ude – men modsat har de også kun vundet 1 kamp på fremmed græs – så det er ikke et frygtindgydende hold der kommer på besøg.

Derudover har de en midtugekamp i benene fra torsdag, hvor de spillede EL kamp mod Vitesse. Så det er ikke et helt friskt hold der kommer på besøg på Stade de la Beaujoire i dag og det tror vi koster alle 3 point.

Nantes – Nice = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får en Bonus på kr. 200,- at lege med…

To Top