Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra FA Cup’en…

Vi er ellers ikke så meget for pokal kampe, da det er helt andre parametre der normalt skal tages i brug – men her har vi fundet et opgør mellem 2 hold fra samme niveau – det gør det lidt mere interessant.

Millwall – Hull = X2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får 122% i Bonus som Ny kunde…

Millwall har fået vendt noget der var ved at ligne en krise, til masser af succes i juledagene. Der var fuld gevinst på hele pladen og dermed 9 dejlige point på tavlen.

Det skal dog siges, at det var mod hold fra den tunge ende og i dårlig form, men derfor er de 9 point da ikke af vejen. I dag er modstanderne af en noget andet kaliber og selvom der er genfundet noget selvtillid i julen, er det slet ikke nok i dag til alle 3 point.

*

Hull har fået indstillet kanonen rigtigt og er nærmest urørlige og den form har de haft siden 1. december, hvor hvor 7 kampe har givet 6 sejre og en enkelt remis.

Og sigtekornet står også helt perfekt for bare i de seneste 5 kampe har scoret ikke færre end 15 gange og selv kun lukket 3 mål ind. Formen virker da endda til at være stigende.

Det gør dem efter redaktionen optik, til favoritter i dette FA Cup opgør. Vi har dog garderet os for muligheden for en omkamp efter remis – men tror faktisk at Hull ender som vinder.

Millwall – Hull = X2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får 122% i Bonus som Ny kunde…

To Top