Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra Englands topniveau…

Så er der stormøde i den bedste engelske række Premier League. 2 af de helt store giganter og vindere fra de senere år,mødes her om vigtige point i kampen om mesterskabet. Vi synes godt nok, at Bookmakerne har været rundhåndet her.

Manchester City – Chelsea = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

Manchester City havde lige en lille periode, hvor deres ellers usårlighed blev sat på en prøve. Og når Liverpool ikke rigtigt satte noget til, faldt de bagud. Men det er vendt om, så det nu er Manchester City der få fuldt pointudbytte hver gang.

Og formen virker igen til at være der hvor vi kender Guadiolas mandskaber, nemlig super. Vi har ingen forestillinger om, at gæsterne bliver noget problem – så skal vi da have drukket først.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Chelsea har været tilfredsstillende i denne sæson, men ar det alligevel svært når de rammer de andres store hold i Premier League. Men de har da også mødt nogle af de gode hjemmehold på det seneste.

De seneset 3 kampe på fremmed græs mod hhv. Tottenham, Arsenal og Bournemouth er alle tabt – endda med 0-7. I dag står de overfor et mandskab der høvler dem ind på en normal dag og som selv lukker af bagude. Det bliver en umulig opgave at hente point i dag for Chelsea.

Manchester City – Chelsea = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

To Top