Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra England…

Også dagens “Special Bonus” er hentet i den bedste engelske række og her har vi fundet endnu et opgør vi ikke helt kan forstå har fået et så højt odds, når der nu er klasseforskel mellem de to mandskaber.

West Ham – Chelsea = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dit Indskud 3-Doblet…

West Ham slås virkelig med det i denne sæson, men fik endelig den første sejr i seneste runde på udebane over Everton. Men kønt var det ikke og selv om sejren lød på 3-1, så var det mere heldigt end godt spillet.

Men det rykker altid noget ved et hold der når der vindes, men det tror vi ikke er nok med tanke på niveauet på dagens gæster. De 4 første kampe gav en score på 2-9 og det er netop defensiven der er udfordringen.

De leder stadig efter den rigtige konstellation, da et hav af løbende skader gør det svært at spille med en fast stamme i den bagerste kæde. Igen idag er mindst 6 mand meldt ude af kampen og igen er der 3 af dem der kunne været brugt defensivt.

*

Chelsea og den nye træner ser ud til at mene det alvorligt, for det er en del år siden at de lå i toppen og konkurrerede med City om tronen. Men så længe man har maksimumpoint, er man tophold.

Efter 5 kampe hedder den 14-4 i score og så kan man tillægge et mål mere, efter sejren på 1-0 over PAOK i midtugens EL kamp. Chelsea vil vade henover West Ham i dette opgør og hvis de vinder med mere end 1 mål, er det ingen overraskelse.

West Ham – Chelsea = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dit Indskud 3-Doblet…

To Top