Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra EM kvalen…

Så er vi tilbage i EM kvalen, hvor vi har hentet et opgør som der nok ikke er meget fokus på, men som alligevel er interessant – da lillebror og storebror mødes i en kamp om nationens ære.

Kazakhstan – Rusland = 1X = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste EM Bonus…

Kazakhstan er et lille land, som tidligere hang sammen med det land, som dagens gæster repræsenterer. Men som så meget andet, så er der sket mange geografiske og nationale ændringer i de seneste mange år og nye nationer kommer hele tiden til.

Kazakhstan er så et af de lande, som gør det rigtigt fint og har overrasket indtil flere gange. Senest fik de i den første EM kamp en sejr hjemme over Skotland. Nu vokser træerne ikke ind i himmelsen, men 3-0 er alligevel en markant sejr.

De har ikke før mødt russerne, men vi mener at de i dette opgør vil få mindst det ene point, for de står faktisk rigtigt godt i defensiven. Ligeledes spiller de også med en frisk optimisme og selvtillid. Vi tror på mindst det ene point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Rusland gjorde det godt sidste sommer, da de afholdte VM hjemme. Men hjemmebanen gav nok lidt ekstra, da vi på redaktionen ikke mener at de har et hold, der burde nå så langt.

De blev da også kun 2’er i gruppen ved UNL, hvor det var Sverige der trak det længste strå og rykkede op. I dag skal de så ud på en lang tur væk fra egne stadions og besøge det lidt mere primitive land.

Senest da Russerne mødte Kasakhstan, fik de kun en remis. Og i mellemtiden er Kazakhstan vokset i niveau og resultater.Vi mener også at russerne spiller alt for enkelt og let læseligt. Kaszkhstan får mindst det ene point.

Kazakhstan – Rusland = 1X = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste EM Bonus…

To Top