Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra Eliteserien…

Der er stadig pause i Rusmand ved VM slutrunden og inden vi rammer 1/2 finalerne har vi endnu engang hentet et opgør i den bedste norske række, som også overskrigten indikerer.

Sarpsborg 08 – Ranheim = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Sarpsborg 08 er faktisk hæderlige både ude og hjemme, men på ingen måde prangende.Formen har været en smule ujævn og trods nederlaget i sidste runde til Tromsø, så er den i fremgang.

Sarpsborg 08 er som de fleste hold bedste hjemme foran egne fans på Sarpsborg Stadion. Trods 2 nederlag, er det også blevet til 4 sejre og 2 gange remis. Og scoreren på 17-9 siger også, at de er godt spillende foran egne fans. Vi tror på dem og alle 3 point igen.

*

Ranheim har faktisk gjort det godt og startede sæsonen med at være blandt de bedre udehold i ligaen. Men det har vendt på det seneste og her har det lyd på nederlag – 3 i streg.

Så de er igen kommet ned på jorden og det er især efter at de er begyndt at møde de bedre hjemmehold, at points er udeblevet. Vi tror den samme skæbne overgår dem i dette opgør og de vil forlade banen uden point.

Sarpsborg 08 – Ranheim = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top