Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra Eksperterne…

Vi har hentet dagens “Special Bonus” i det flygtninge ramte land Italien, hvor det handler om fodbold i weekenden og om de mange flygtninge problemer i hverdagen, som den store indvandring mod Europa, har medført.

Inter – Atalanta = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får de absolut bedste Livestreams og Live Odds.

Inter har vist sig fra en bedre side i denne sæson og er med fremme i Serie A. De har vist en langt større stabilitet efter sommerpausen end set længe og det er de blevet belønnet med en 3. plads indtil videre.

Hjemme på San Siro har de vundet 5 og spillet en enkelt remis og sat en score på 13-5, hvilket er helt okay efter italienske forhold. Inter er stadig blandt de 2 hold der stadig er ubesejrede efter 12 runder, som også Napoli.

*

Atalanta har ikke helt den samme gnist i denne sæson, men har også EL som en ekstra udfordring, i forhold til sidste sæson. Og det kan man godt mærke slider en del på truppen og præstationerne.

Hjemme er de stort set lige så fortræffelige som i sidste sæson, hvor rigtigt mange hold slog sig på dem, når de besøgte Atalanta. Men de har slet ikke samme udebane power i denne sæson, som de viste i fjor. Her er det kun blevet til 2 point i 5 kampe.

Inter – Atalanta = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får de absolut bedste Livestreams og Live Odds.

To Top