Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra den Italienske Serie A…

Søndagens 2. anbefaling er hentet i den italienske turnerings bedste række Serie A, hvor vi er lidt uforstående overfor det odds der er sat på vores favorit. Det er ret højt synes vi i forhold til mulighederne for en sejr.

Parma – Frosinone = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor U får dagens Absolut Højeste Bonus – 122%…

Parma ligger og roder midt i tabellen og har haft en downperiode på det seneste. Men man har også mødt flere af de hold der ligger med i toppen og slås om mesterskabet.

Hjemme fora egne fans har man kun tabt 2 og det var mod hhv. Juventus og Lazio, så det kan accepteres. Til gengæld har man vundet 2 kampe mod hold der er en del bedre end dagens gæster. Vi tror på en sejr hjemme på Ennio Tardini hjemme i Parma.

*

Frosinone rykkede op i sommers og de ryger næsten med garanti ned igen. Kun Chievo ligger under i tabellen, men de har også fået trykket 3 point af forbundet. Sæsonens første sejr kom i seneste runde på udebane mod SPAL, som virker til at være gået fuldstændigt i hundende.

De 4 øvrige udekampe er tabt med en score på 2-12, så selv om de vandt de seneste udekamp, vokser træerne ikke ind i himmelen. I dag står de overfor en noget mere kompetent modstander og det vil resultatet også afspejle efter kampen.

Parma – Frosinone = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor U får dagens Absolut Højeste Bonus – 122%…

To Top