Nyhed

Søndagens Special Bonus fra den danske Superliga…

Så skal de 2 giganter i dansk fodbold igen tørne sammen og denne gang er det ikke ude på det mere åbne område, som Vestegnen er en del af, men inde i det centrale bybillede i hovedstaden. Her har hjemmeholdet har sin hjemmebane og det skaber altid en del fokus.

FC København – Brøndby IF = 1 = Odds 1,50
Her kan du oprette Flere Konti ved brug af PayPal og få flere X Bonus..

FC København virker som et hold der bare er et niveau bedre end alle andre hold i Superligaen. Det er nærmest holdet selv der skal have en off dag, hvis modstanderne skal have chancer for point.

3 gange remis i 11 kampe og alle de øvrige er vundet. Senest Brøndby IF og københavnerne tørnede sammen, endte det med en udesejr til københavnerne. I dag er de hjemme hvor de er endnu stærkere.

*

Brøndby IF har kun 4 runder til at hente 6 point, som er den føring Esbjerg har på 3. pladsen. Men det virker på ingen måde sandsynligt, så Brøndby må igen se tilbage på en mellemsæson, uden noget at skrive hjem om.

Formen har da heller ikke ændret sig til det bedre, efter Zorninger er rejst, så Brøndby IF virker bare ikke til at være bedre, end deres placering. Men nu er der lidt andre regler når det er FC København man møder.

Her vil man nærmest give sin bedstemor væk, for ikke at tabe. Så motivation vil der helt sikkert ikke mangle. Nerve vil der også være masser af – men for Brøndby IFs vedkommende så vil der ikke komme et eneste point på tavlen. Så der vil sikkert være en “smule uro” efter kampen.

FC København – Brøndby IF = 1 = Odds 1,50
Her kan du oprette Flere Konti ved brug af PayPal og få flere X Bonus..

To Top