Nyhed

Søndagens Special Bonus fra Bundesligaen…

Søndagen startes op lige syd for den danske grænse, hvor nabolandet bedste række Bundesligaen har et interessant opgør, hvor vi har valgt at gå imod strømmen. I hvertfald når det kommer til Bookmakerne.

B.M. Gladbach – W. Bremen = X2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

B.M. Gladbach har været meget comsi comsa og det er igen begyndt at gå den forkerte vej, efter en ellers ret så god periode. Hjemme på Borussia-Park er de normalt meget stærke, men det er især her de giver os panderynker.

De seneste 4 kampe har ikke givet en eneste sejr. Og endnu værre kun en enkelt remis. Så 3 nederlag i streg har klubbens fans måtte trækkes med hjemme på Borussia-Park – det er ikke hverdags kost. Vi tror ikke at de er ude af “krisen” endnu.

*

W. Bremen har fundet formen på det helt rigtige tidspunkt og fik seneste en rigtig god skalp, da de sendte Schalke 04 ud af pokalen i 1/4 finalen, med en sejr på 2-0 i ordinær spilletid.

Så der er masser af selvtillid hos spillerne og formen var i forvejen med pil lodret op af, så det hele spiller bare for Bremen i denne periode. De seneste 4 kampe har de scoret 12 mål, så de kender vejen til netmaskerne.

De har da heller ikke haft et eneste nederlag siden 22. december og de seneste 4 kampe er alle vundet, hjemme/ude. Selvfølgelig får de mindst det ene point i dag, mod et lidt ubalanceret hjemmehold.

B.M. Gladbach – W. Bremen = X2 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top