Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra BN…

Søndagens “Special Bonus” anbefaling er hentet i den 3. bedste række i England, som du finder hos din Bookmaker under navnet League One. Her er det to jævne hold der mødes, vi har fundet en fidus til.

Doncaster – Scunthorpe = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU kan få kr. 50,- bare ved at Downloade Odds’ets App…

Doncaster er kommet meget ujævnt fra start og har efter de første 7 runder af ligaen, kun opnået 6 point. Kun 1 gang har man forladt en kamp i denne sæson som vinder, så de 3 øvrige point er kommet efter remis.

Og det er netop hjemme på Keepmoat Stadium at de har hentet de 3 gange remis og det er da også en af årsagerne til, at vi har garderet dette opgør med et X. For holdet tror vi ikke meget på, men man kan jo altid stå i vejen i 90 minutter.

Scoren på 3-3 kunne da også godt tyde på, at det er det eneste man prøver. 2 af kampene er endt med 0-0 – og skulle gæsterne have lidt svært ved at score, så er en remis sandsynlig endnu engang.

*

Scunthorpe har spillet 3 udekampe i sæsonen og ingen af dem er tabt. 2 sejre og en remis, har givet 7 point og scoren på 7-1, indikerer et fornuftigt udebane koncept, der har fungeret næsten upåklageligt indtil nu.

Man slog Plymouth med 4-0 ude og de er lidt i samme situation som dagens hjemmehold, både spillemæssigt og tabel mæssigt. Vi kan godt se en remis, men vi tror på redaktionen ikke på en hjemmesejr.

Doncaster – Scunthorpe = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU kan få kr. 50,- bare ved at Downloade Odds’ets App…

To Top