Nyhed

Søndagens “Special Bonus” fra BN panelet…

Vi har i den spanske La Liga fundet et interessant opgør, hvor begge mandskaber er inde i en godt stime. Men luften er ved at sive ud af hjemmeholdets form og det vil gæsterne lukrere på.

Valencia – Ath. Bilbao = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du kan oprette FLERE konti via PayPal…

Valencia har gjort det bedre end i mange sæsoner, men det virker til at det hele er ved at smuldre ud af hænderne på dem. Indtil for få runder siden, var de med om de sjove pladser, men en vigende form har sendt dem ned i tabellen.

De seneste 5 kampe mod spanske hold er alle endt remis – både og hjemme. Den seneste hjemmesejr i La Liga ligger over en måned tilbage, så de mangler lige en smule i at få det sore ønske gennemført – nemlig en plads i europa.

Selv om de spiller hjemme på Estadio de Mestalla, så tror vi ikke rigtigt på dem i denne periode. De skal dog have så meget kredit, at de får muligheden for en remis. Det har de jo gjort nogle gange på det sidste – men en sejr tror vi ikke på.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Ath. Bilbao er i en glimrende form og er faktisk nr. 3 på formbarometeret. Men det er en ting, det hele foregår jo på banen. Den selvtillid de har bygget op over den seneste længere periode har sat sig fast.

Kun 2 nederlag i de seneste 14 kampe fortæller en historie og selv om de skal være mere end almindelige dygtige for at slutte helt oppe, så er muligheden bestemt til stede. Vi tror helt klart på mindst det ene point.

Valencia – Ath. Bilbao = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du kan oprette FLERE konti via PayPal…

To Top