Nyhed

Søndagens Special Bonus fra Belgiens Slutspil…

Det bliver ikke til et mesterskab for den danske træner Thorup i den bedste belgiske liga, men derfor kan man da godt slutte af med manér og især når det er hjemme i egen hule.

Gent – Anderlecht = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får Søndagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Gent hentede sin første sejr i slutspillet i sidste runde, hvor de på udebane hentede en sejr hos St. Liege på 3-2. Det er dog for sent at komme i form, da der kun er 2 runder tilbage af sæsonen.

Men med en sejr i dagens opgør, kan man smutte forbi gæsterne, som indtager 5 pladsen lige pt. Begge mandskaber har haft et skidt slutspil, men vi giver hjemmebane fordelen så meget tiltro, at vi holder på en hjemmesejr.

*

Anderlecht har stort set haft samme type slutspil som hjemmeholdet fra Gent. De har fået et point mere end hjemmeholdet, så det er 2 mandskaber der har haft det svært i den sidste del af Jupiler League.

Især på udebane har Anderlecht haft det nærmest umuligt. 1 point og en score på 3-10 taler si helt eget tydelige sprog. Udebane er ikke Anderlecht’s favoritstadion og det vil også vise sig i dag, hvor de henter endnu et nederlag på udebane.

Gent – Anderlecht = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får Søndagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top