Nyhed

Søndagens Special Bonus fra Allsvenskan i Sverige…

Vi bliver i den skandinaviske zone og tager et smut over på den anden side af Sundet til den bedste svenske række. Her har vi fundet ren foræring, da udfaldet af dette opgør nærmest siger sig selv.

Hammarby – Helsingborg = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

Hammarby ligner et hold der vil ende i top 3 og de er da også et af de mest formstærke hold i Allsvenskan i denne periode. Især hjemme foran egne fans tilhører de rækkens bedste.

Efter de første 5 kampe hjemme, har Hammarby samlet 13 point, så med 4 sejre og en enkelt remis, viser de tydeligt at de er sære hjemme. I gamle dage var styrkeforholdet helt modsat – men nu er det Hammarby der er et niveau bedre og vinder sikkert dette opgør.

*

Helsingborg lagde som de fleste oprykkere got ud, men er siden faldet temmelig meget sammen og ligger da også i den tunge ende af tabellen, med nedrykningsstregen som en daglig påmindelse om – hvor de spillede i sidste sæson.

Vi fornemmer dog ikke at det gør den store forskel og i dag er de på udebane, hvilket bestemt ikke er deres kop the. Når de spiller lige over på den anden side af Sundet i Helsingborg, har de en smule mere at byde på – men på udebane er der ikke så meget at hente.

Hammarby – Helsingborg = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

To Top