Bonus

Søndagens spanske “Special Bonus”…

Vi har fundet dette spanske opgør fra La Liga, hvor begge mandskaber er i slem forfatning når det kommer til skadede spillere, men det ændrer ikke på, at gæsterne stadig har en masse at spille for.

Las Palmas – Getafe = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Las Palmas er forlængst rykket ud af La Liga og uanset hvor mange krampetrækninger de måtte komme med, så er det overstået med deltagelsen i den bedste række.

Med kun 3 point i deres 10 seneste kampe, i form af 3 gange remis, viser med alt tydelighed, at niveauet ikke er til stede. Der er også er del skader til dagens kamp, så det bliver bare en professionel indsats, de er trods alt på hjemmebane.

*

Getafe kan stadig nå at blande sig i toppen og ende p en europa plads. Kun 2 point fra 7. pladsen, hvor Sevilla pt. ligger placeret. Og det er slet ikke umuligt, for formen er rimelig god i denne periode.

Ligeledes er Getafe sle ikke så ringe på fremmed græs, hvor de kun har tabt 7 ud af 17 udekampe. Der er 3 sejre i deres seneste 4 udekampe, så formen bakkes bestemt op. Dog skal det siges at der er en del skade på holdet, men med tanke på dagens modstandere, burde det ikke være et problem.

Las Palmas – Getafe = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top