Nyhed

Søndagens spanske “Special Bonus” på BN…

Vi tager Betting alvorligt på dette medie og er derfor sprunget ned i den spanske region, hvor det er den næstbedste række, La Liga 2 der lægger kamp til dagens “Special Bonus” på BettingNews.

Cadiz – Rayo Majadahonda = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan spille at bruge NemID…

Cadiz virkede efter de første 10. runder som om, de kun skulle være kanonføde i La Liga 2 i denne sæson. Men siden da har fanden nærmest taget ved dem og de holder legestue med deres modstandere i denne periode.

7 sejre i streg, hvoraf den ene er en pokalkamp. I disse 7 kampe har de en score på 18-6 – inkl. både hjemme- og udekampe. Så formen kan næsten ikke blive højere i denne periode. De var faktisk tæt på at slå formstærke Espanyol ud af pokalen – så Cadiz er et hold man bestemt ikke får noget forærende fra.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Rayo Majadahonda er oprykkere til sæsonen og har som mange af denne slags hold, gjort det godt i den første sæson og ligner et hold, der godt kan blive i rækken, hvis de fortsætter dere form og spil.

Pt. ligger de nr. 14 og gør det godt hjemme, hvor de absolut får flest point – men på udebane har de en del mangler endnu. Det er dog blevet til 2 sejre i 8 opgør – men de øvrige 6 er så også tabt. Sejrene kom mod hold fra den meget tunge ende og dagens hjemmehold ligger helt modsat.

Dette er en ren foræring og hjemmeholdet vil sikkert vinde med mere end 1 mål. Men vi er ikke begærlig og spiller bare på den rene sejr – som kun kan gå i en retning i dette opgør.

Cadiz – Rayo Majadahonda = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan spille at bruge NemID…

To Top